Anotace: ...možná jen slunce na hladině rybníka, možná... psst... dál už nic víc neříkám...
Otřel bych ti slzu kdybych mohl
osušil ti ji dechem
jen tak jemně kapesníčkem
a z něj pak vyždímal duhu
v tvém úsměvu je slunce víš?
Prší...
10.10.2007 15:04:00 | Mava
Můj košík z houbami
rozsypal se tu v lese.
To proto, že místo na kořeny,
koukám jak pro lidičky
jedna ježibabka,
své srdíčko a duhu nese…
--
Je moc dobře,že babky ježí jsou…
09.10.2007 09:07:00 | kouzelníček
...kousíček duhy prozářil dnešní mlhavé, šedivé ráno ...děkuji a krásný den :)
09.10.2007 08:46:00 | Jiparo