Jak svět přišel o slávistu
Tak to vidíte, Vašku
dožil jste se alespoň toho
jak Slávie poprvé v samostatné republice
porazila na Letné svého odvěkého rivala
a Vy si to navěky odnášíte
do červenobílého nebe
Na Vaši počest skupina pozůstalých
nakopne salvu ručně šitých míčů
i když ne dost vysoko aby jste si
mohl třeba i jen jeden chytit
ale tuším, že Vám to nebude vadit
vždyť už jeden máte v srdci
Píši jen o fotbale, neměl jsem šanci
poznat Vás z jiných stránek ...
... to ale není úplná pravda
měl jste moc rád lidi
kteří se stali mou rodinou
a tím se pro mě stáváte nesmrtelným
S úctou Honza
Komentáře (9)
Komentujících (7)