Budoucnost je pryč
Kdosi mě nakopal do rozkroku života,
možná, že rozkročmo kráčel jsem vstříc,
Po té mě přepadla jakási slabota,
když následkem kopu ztratil jsem chtíč.
Budoucnost je pryč.
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)