Nemoc

Nemoc

Anotace: ...která mě ničí...

Jsem na světě ráda
mám svou životní lásku
i dobrého kamaráda,
avšak proč mi dal život takovou ránu?
Jednou zajdu k doktoru
a hned zjistím,že mám rakovinu.
Nesmím se vzdát
musím s tím bojovat!!!
Pomalu usínám
a v srdci lásku mám.
Uvadám jako malý květ
do nebes musím odletět.
Autor Pájík, 25.05.2005
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel