Někde v mojí hlavě
svítí slunce dvacet čtyři hodin děnně
...přesně na vteřinu
Někde v mojí hlavě
jsou básníci hrozně důležitý osoby
...asi jako prezident
Někde v mojí hlavě
pořád miluju každou ze svejch starejch lásek
Někde v mojí hlavě
John Lennon a Jára Ježek pořád žijou
a já přesně vím čim chci jednou bejt
a hloupě věřim že láska překoná smrt
Někde v mojí hlavě
je Bůh co léčí lidi hudbou
a svět je úplně stejnej jako plátna od Moneta
a já umím překrásně tančit jako víla
Někde v mojí hlavě lidi odcházejí do Země Nezemě
A vím...vím, že někde v mojí hlavě
je černá díra která to všechno jednou spolyká
Paráda. Země Nezemě, Monet i Kurt Cobain:).Fakt se mi líbí
20.09.2012 12:21:51 | kočkopes
křičím: "obsahy hlav do muzea!"
...a nic
tak to zůstane taky jenom v hlavě... než zhasnou
máš skvělý nápady, naprosto oslovující témata
21.06.2008 00:18:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Každý,
nekonečný rezervoár
v sobě může najít
Jenže ten každý
musí mit ten dar
a sílu cestu projít ...
09.10.2007 23:40:00 | HarryHH