Básni moc nerozumím, ale přijde mi moc p¨ěkná, to je docela zvláštní, že?
15.10.2007 12:29:00 | simsa
Sebereme ze země napadaný smutek, zlehka ho postrčíme do uctivého koutu a oslavíme život. Na počest.
09.10.2007 13:15:00 | smudlinek
Souhlasím s Milanem...
Mimochodem... nádherná báseň... ale to teď fakt není důležité... Rozložit bolest na modrá ramena, je velmi rozumné... stejně tak se dělíte o svoji lásku a vášeň... A to je to..., co nás spojuje... :-)
09.10.2007 13:15:00 | Levandule