Umíš pojmenovat, vcítit se, vytvořit náladu i představu, jeden se přesně vžije do toho, co chceš sdělit. Myslím, že píšeš mnohem, mnohem lépe než někteří, co tu dostávají,(jak jsem zjistila i nesmyslně, snad se tím oceňuje netové přátelství-nic proti- aniž by se přemýšlelo...), mnohem více tipů. To mne trochu rozlaďuje (sama bych si snad takových tipování ani nevážila, chci vědět pouze a jen, jak mé dílko působí na ostatní), protože tady bychom měli hodnotit příspěvek a ne sympatie, a přijde mi to trochu nespravedlivé, vůči ostatním, kteří jsou jednoznačně mnohem lepší!.
27.11.2007 09:50:00 | simsa
jsem nástrojem tvé radosti ...
nebo aspoň ... bych chtěl být
ve svojí blbosti ... jen nezapomenout
smutek samoty pak smýt ... :-))
*- ... je to asi trošku mimo, ... ale dnes hluboko ve mně -..
10.10.2007 17:07:00 | HarryHH