Motýlí hodina
Země vydechla stříbrnou páru přeludu
přistála
na lesklých křídlech dravých ptáků
rozehrála struny větru a barev
šílenstvím zní tichý alt
rozedranou tmou básníků
jas noci postupuje
prostupuje
svobodou nahé lásky
do hlubokých výšin sešikmených nebes
všudypřítomná závrať času
mění
podobu osmého slunce
v motýlí hodinu.
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: isisleo
Komentáře (8)
Komentujících (8)