život jako PC game
Anotace: takové přirovnání PC a života.. možná se někdo najde :-)
Nelehký je úděl života,
-jít si cestou svou-
každého soudí porota
-život není hrou-
Každý má svůj cíl
-my jsme jeho hosty-
každý rok - jen díl
k další obtížnosti...
Připravit se... 3,2,1.. začni startovat
do "levlu" plného překážek
když PC nemůžeš restartovat
ani ubrat porážek
Zkušenosti sbíráš denně
"cheatu" máš plnou hlavu
a přesto se chováš směle
když ti nabízejí trávu
ve městě, kolem, na ulici....
potkáváš zmrzačené lidi,
život jen staví na stanici
a ty jsi rád, že z cesty se sklidí.
Jen sešli z cesty, do špatného kola
a nepotkali žádné dobré hráče,
jen ty co z něj udělali vola
a ukázali jak z mostku se skáče.
Pak je načase pohlédnout na klávesnici
a 3 tlačítka tam zmáčknout
a objevíš se na hranici,
kde můžeš znova zapnout..
A je to vůbec možné?
když GAME OVER se objeví,
najít své anděly strážné
kteří prohru tvou zastaví?
Než však s tímhle začneš
zapiš si pořádně za uši,
ať o zlo žádné nezakopneš
a,že vzdávat se ti nesluší...
Komentáře (1)
Komentujících (1)