Realita
Anotace: z neveselého života ruiny :-)
Žije torzo trosky
bez bot, fusek... bosky...
Žije, v smutku klečí,
čeká ruku něčí...
Co pohladí a pomůže mu vstát...
Už vidí ji...
Však přišla jen přes hubu mu dát...
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: Ayla
Komentáře (4)
Komentujících (4)