Prázdno ....
.
Na větrné hoře
zpívá meluzína
píseň o pokoře
do prázdného klína
Jehla ryje stopu
do vlnovek vrásek
a gramofon hraje
pro rej našich masek ...
*
--------------------------------------------------
Comment Pdez_Dívce z Písmáku .... dílko "Gramofon"
*
Přečteno 348x
Tipy 8
Poslední tipující: simsa, s.e.n, Barunka=o), Pilous
Komentáře (5)
Komentujících (5)