karty
Anotace: anotace? raději ať si každý vytvoří vlastní názor...
karty sama sobě rozdám,
proč by ne,
pár karet ,
s touhou co ( ne)posedne.
s touhou ,kterou vytuším
v hlavě , srdci ,v dlaních
a
říkám si,
že mohla by i ve mně znít
Bojím se
s ní (a bez ní taky)žít
Jsem solitér
a tiše (možná)
tu čekám na rozdání.
živote
můj falešný,
……………..férový
…………………..(proti) hráči…..
Přečteno 360x
Tipy 5
Poslední tipující: Tracy Beakerová, Replix, Pišák
Komentáře (2)
Komentujících (2)