Sibérija
Anotace: Když jsem tuhle kapelu s názvem Sibérija uslyšel, vypadlo mi toto :-)
Pevně doufáš
že zboříme se pod obraz
tak
jako ty starý štětky šedivý.
A smočíme v nich pocity.
To Louskáčkův bude tanec
chtíče štvanec
stepující tam dole
někde pod sukní.
V rytmu se svíjíš
a celé tvé tělo
rozedírá Sibérija.
Na stehnu tvém
jediném místečku hřejivém
schne plekanec rytmu mrazivý...
Komentáře (2)
Komentujících (2)