na jednu stranu si z toho delas srandu, ale na tu druhou...? co presne si o tom myslis?tezko rict, rekla bych, ze je to jeden velky otaznik...
14.04.2009 09:38:00 | strašidýlko-střapatý
Krásná, vtipná, trefná. Moc kvituji, že umíš veršovat bez obvyklé amatérské křeče. Jen ten bůh se na mě ještě nikdy nevykašlal, samozřejmě, když jsem projevila trochu vlastní snahy :-)
02.01.2008 21:14:00 | Lisa.Ginmi