Příznaky lásky
Anotace: Napsáno v 9.třídě pod vlivem velmi špatné nálady s vědomým že se to nikdy nestane...
Když se dívám do tvých očí,
vidím nebe.
Hlava se mi z toho točí,
jak jsme blízko sebe!
Kolena se podlamují,
srdce rychle buší.
Svaly se mi ochabují,
co to slyší uši?
Sladká slůvka lásky,
co šeptáš mi do nich.
Že lagunové oči mám,
říkáš mi o nich.
Když naše oči se spojí,
a naše rty splynou,
ty víš, že už nikdy
nemůžeš mít jinou! :-*
Přečteno 442x
Tipy 6
Poslední tipující: lady_esik, Niccolo, Lecco
Komentáře (2)
Komentujících (2)