říjnová
starosti mi dělal
nejen tento fakt
ta prostá skutečnost října
v říji
odhodils parohy
a volal něco v neznámých nápisech
na křídovém papíru
když nabírám do plic
řezavý vzduch
a svoje hloupý sny
cupuju na malý
dírky v ementálu
pak na červeném plechovém sedadle
zhoupnu se prudce dolů...
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: Fish
Komentáře (2)
Komentujících (2)