tak jo..co k tomu rict...ze nemit v hlave nic "krome tebe"..je fajn k tomu pocitu co tu vytvorila ta basen..asi neprispivam nazorem k nicemu novymu,ale ta vce se mi libi..a to asi stacilo napsat..
11.10.2007 19:16:00 | veronika
Jo, pripajim se k predchozimu komentu... fakt, ta forma nema chybu - tve napady jsou skvele! ;)) Chvalim hlavne anglicky preklad ceske verze - libi se mi, ze neprekladas od slova do slova. Zaslouzil bys si i vic nez jen 100% !
11.10.2007 14:38:00 | lennerka
kromě všeho ostatního v obsahu ta forma je dokonale originální a skvělá:) pozdravuj tygra
10.10.2007 18:50:00 | Rozárenka