Žijeme v čase přítomném
s kořeny v minulosti,
žijeme v čase přítomném
a nic nám není dosti,
než budoucnost se potemní
a čas nám zláme kosti
12.10.2007 17:55:00 | HarryHH
hej, mistře snů, kde najdu ten břeh
co malá se tam rybka třpytí,
kde šťastné lásky věčný koloběh
do pevných lapen bývá sítí
hej mistře, kde je ta pláž
se zlatým pískem a zavátou růží,
já držet tam chci stráž
v těch myšlenek mezikruží
***
J.s.
11.10.2007 13:50:00 | j.c.