Tenkrát.......
Anotace: Takovej menší přenes do dávných dob :)
Něco nového začíná,
něco starého končí.
Novou kapitolu života to načíná
a to předešlé se loučí.
Koukám dál,
koukám tam.
Otvírá se předemnou nádherný sál,
Kde páni jsou v přítomnosti krásných dam.
Kaviár, gentlemani, cigarety
a takové ty starodávné minarety.
Dlouhé šaty,
políbená ruka.
Nákloností by jim olíbali i paty,
to dělalo pána z kluka.
Doba krásných zvyků
a neee žádných ukecaných jazyků...
Přečteno 411x
Tipy 8
Poslední tipující: colorka, Fried Green Tomatoes, carodejka, Bíša, jedam
Komentáře (5)
Komentujících (5)