V nebi mě nechtěli
a v pekle je málo místa
budu na zemi to je věc jistá
v nebi mi řekli že já konal hodně hříchu
že já kradl lhal a nerozdával moc díku
tak šel jsem dál pozdravit v pekle
a to mě poslalo na zem vztekle
tak zůstávám lidi tady na zemi s vámi
nebe aji peklo se vám tiše smáli