Paralela
Anotace: Změť podivných a přesto přešně vystihujících pocitů blázna...
Vzduch radovánek bláhově čistý.
Povětří milování plné melancholických vzpomínek.
Ovzduší věrnosti najivně sebejistý.
Hurikán nezčetných pusinek.
Prostořeká poutnička, krutovládcem vedená,
chtíčem odpuštění na nitce visí,
v nepřeberném množství životního optimismu,
někde na dně marnosti mizí...
Na povel se do prázdna zapomění uzavřít.
Na povel se zocelit.
Na oko se do jiněho světa převtělit.
Na oko se " otevřít "
Přečteno 417x
Tipy 3
Poslední tipující: cevert
Komentáře (3)
Komentujících (3)