Anotace: Odpusť, že jsem Tě oloupila, ale bylo to tak nádherné, že jsem neodolala a ukradla Ti, co se dalo...
Dobré přátele potřebujeme stejně jako lásku!
14.10.2007 14:39:00 | Chancer
dle mne tohle je jedna z tvých nejlepších....dostáváš se do formy...jde to cítit:-)
12.10.2007 08:14:00 | Monsignore