Amazonka
Válečná amazonka
V pralese
Nadšená
Svou
Schopností lovit
Zabíjet
Skácet
Zvířata i lidi
Do jejich srdcí vidí
Za sklem
Své nemonitorované
Touhy
Svázaná popruhy
V kozelci
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, blue, Pišák
Komentáře (2)
Komentujících (2)