loutka
Jsem loutka,
která nechá se vésti,
Doprava úklona,
vlevo v bok,
někdo řídí
každý můj krok
Řítím se do pasti
falešných her,
prý bolest necítím,
praští mnou o tvrdou zem
Rány ty posbírám,
znovu sil nabírám
Ve jménu anděla,
i když jsem nechtěla
Mám taky duši!
Komentáře (2)
Komentujících (2)