Optimistická :-)
Bez příčiny napínám
pomyslnou strunu oživlé přírody,
inspirací mi je podzim,
tyčící se skály kdesi u vody.
Krásné chrpy kolem cesty,
smuteční průvod zašláplého mravence,
rozlehlé pole mezi městy,
pohled na roztoužené milence.
Kdysi nechtěná nudná procházka,
stáva se krásnou rutinou,
- stárneme -
život na vlásku,
můžem mít každou vteřinou :-)
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: Monsignore
Komentáře (2)
Komentujících (2)