Bez kopírky
Anotace: Představte si pod tím, co chcete. Určitě pochopíte, co tím myslím. A netýká se to jenom tohohle hlediska.
Panenky se ti rozšířily,
jsi zamilovaná.
Čí oči tě omráčily?
Láska planá.
Po dvaceti letech -
dlouhá doba.
Prázdný není pelech,
není ani zloba.
Život mění tvary,
člověka.
Pryč už jsou ty sváry,
co ti láska utekla.
Nic nesetrvá věčně
jenom stereotyp.
Je to u nás běžné,
než se jinak mít.
Nevkročíš podruhé sem,
vždycky je to jiné.
Pomazli se svým psem,
vždycky si tě všimne.
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Adriana Malkiellová, Romana Šamanka Ladyloba, s.e.n
Komentáře (4)
Komentujících (4)