Anotace: No comment. Je to koment na Severku (únava).
milé, má to ucelenou myšlenku a podal jsi to moc hezky. líbí...usínám na poštáři.
24.10.2007 20:42:00 | Julie Park Rock
Asik jako vygumovaný, to určitě ne ... prostě únava a usnout na polštáři, kde jinde? :o)
23.10.2007 15:47:00 | NikitaNikaT.