P O M N Í K Y - pokračování
Anotace: Vaše názory mne přinutily v tématu pomníků pokračovat.
Sbírka:
Mozaika života
Většina lidí zanechá
svůj pomník ve své práci,
kde autor není podepsán
a v celku se jaksi ztrácí.
Jiní pomníky nestaví,
přesto je po nich stopa,
nápisem vrytým do srdce
jenž nesmyje ani doba.
A jsou i pomníky ukryté
a nic o nich není jisto,
jen kopec lásky rozdané
a v srdci mnohých místo.
Každý z nás pomník zanechá
a každý trochu jiný,
jen doba jinak hodnotí
zásluhy, práci, činy.
Každá doba má pomníky
a uctívá svoje bohy,
snad proto zbyly v Kunštátě
z Masyryka jen jeho nohy.
Přečteno 454x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Borecká
Komentáře (1)
Komentujících (1)