Anotace: ...Chtěla bych tam,kde jsou lidé...
Okapovaroura to napsala špatně, nejsme z opice, ale máme prý s opicí společného prapředka.
Ale k věci: Já věřím, že "skuteční lidé" určitě ještě nevymřeli, jen je musíme najít, protože se před světem schovávají stejně jako my...
14.10.2007 15:31:00 | Chancer