zatmění slunečnic
Anotace: stará letní z roku 2005
den usímá
a v polích ticho zpívá,
zatmění slunečnic
tvář noci vítá,
a měsíc bdí
nad sny a touhami
bez bázně,
bez hany,
hvězdy vás šmírují
a v srdci tma hoří,
věčnost omývá
břehy všech moří
a čas jako tichý svědek vesmírem si letí...
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: Dračičák, WhiteSkull, Peavey
Komentáře (3)
Komentujících (3)