Anotace: možná, kdyby se systém hodnocení měnil každý den, měl bych víc básní ... hádejte co mě inspirovalo :)
Mě je to nějak jedno, každý si tu stejně najde, to co má rád a dá to nějak najevo, z komentářů se pozná,
jak to koho oslovilo. Takže tipy nebo procenta - pišme pro radost.
12.10.2007 13:12:00 | kliďaska
Vidíš a mě se změna líbí - kolikrát jsme tady slyšeli, že systém procentuelního bodování je špatný :-)
12.10.2007 10:13:00 | G.P.
život je změna a změna je život ... tak žijme, měňme co se dá a doufejme, že jen k lepšímu :-)
12.10.2007 09:29:00 | Sandra_T
Je to dobré zbásnění -aktuální. Uvidíme,co nám to tipování přinese.Vypadá to nadějně.
12.10.2007 08:46:00 | s.e.n