naprostý souhlas s Delivery. ale z mýho pohledu je už ten fakt že jsi "on the road" dost pozitivní...
každá cesta do hloubky je svým způsobem očistná takže...let's go! :-)
13.10.2007 10:42:00 | paranoidandroid
me se to hrzone libi, prride mi to jak kdybys v tom hledala samu sebe...a chtela se vratit k tvymu minulymu smyslu zivota... aby to bylo jako driv....bude lip a ty to vis...
jsi chytra:)....
TOHLE je cesta zpatky do verun, ktera se ti povelda
12.10.2007 19:07:00 | embryo v hlave