Divocí koně
Prší..
ticho se snáší na krajinu....
Pláče..
nebe pláče..
snad lítostí nad beznadějně šedým světem..
A najednou..
slyšet je dusot černých kopyt,
divocí koně
jsou snad přízraky jen?
Ladná těla vzpínající se
vstříc bouři.......
Svoboda ve vlající hřívě...
Hrdost uložena na lesklém těle...
Láska a věrnost v duši...
spojená ve vznešené šíji
s intelektem...
Chtěla bych být divokým koněm,
nespoutaná jako dnešní bouře...
bez okovů této doby...
Běžet světem.
Přečteno 343x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, ABC, kavec, kliďaska, Sandra_T, Lorellin
Komentáře (4)
Komentujících (4)