Anotace: Tato báseň je o mně a měla by vám poodhalit mé nitro. Byl bych rád kdyby jste napsali, co jste se z té básně o mně dozvěděli.
Myslím, že z toho nejde poznat to, co chceš aby bylo, Marti, viš?:) ale je pěkná...
01.02.2008 16:42:00 | Vénëa
Mě příjde,že jsi se několikrát pohádal s někým koho máš rád a ten Tě nakonec opustil a v ten okamžik jsi poznal svého nového přítele.
12.10.2007 16:28:00 | Comparare
myslím si že každý je raněný a každý v životě aspoň jedinkrát selhal ale ty máš štěstí že toho přítele máš...
12.10.2007 16:16:00 | Markéta G.