víš? miluji tě spíš
Anotace: ozvala se osůbka kterou mám pořád v srdci
Víš zbožňuji tě,
Stále víc,
Proč nemůžeme,
Vedle sebe druhého mít?
Takovou dobu,
Nemluvili jsme spolu,
Krásné sny,
Nebyly spojeny,
Ozvala ses,
Šťastný zase,
Jako nikdy,
V srdci jsi stále,
Nebojím se zlého,
Jen problémy nechci,
Nůž na krku,
Straší už dlouho,
City k tobě,
Neměl jsem k jiné,
Tak něžně,
Jednoduše krásné...
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková
Komentáře (0)