Čekánek
Přijde!
Čekánek očekávaný na vrata zabuší
první a poslední návštěva
bosa.
Dobrý den
pozdraví
já jsem šlak
já vás příjdu zítra trefit...
A tak
jak se sluší a patří
chvátám zítřkům
vstříc...
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: Falka, kliďaska, spare
Komentáře (2)
Komentujících (2)