Podzimní sychravo
Anotace: ....prší...moje city
kapka po kapce
stékají
po mém duševním okně
mělce dopadnou
do přízemí
mého srdce
asi že
zalévají
vláha je potřeba
každému citu
pocitu
vině
i nevinně
mám zaroseno
a čekám
asi na duhu
po dešti
jednou
ji dostanu
a zavřu
do každého
mého patra
kousek
padající
listí
zahlédla jsem
přichází
podzimní sychravo
a každá
další kapka
mého deště
jedna slza
...
za každý mrtvý list
...
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: kouzelníček, colorka
Komentáře (2)
Komentujících (2)