Za okny psychiatrický léčebny
***
plastový hrníček s mlíkem,
barvy mlhy nechtěného rána
a jen ticho
***
před očima prolítl Ti motýl
s usměvavou lebkou na levým křídle,
nebreč,
s každou slzou přičítaj ti minutu navíc
***
tetovaný srdce
hieroglyfy
tady neuměj číst z Tvých očí,
zůstaneš nepochopená
blázne
***
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, Manik
Komentáře (2)
Komentujících (2)