Bože
Anotace: ...každý má toho svého boha v sobě...musí mít
V tom jitru
po noci
která úzkostlive minula
s voláním
neklidem
a vzpourou
začala nenápadně vyhlížet Boha
S hranou udiveností
a sterilizovaným mozkem
popírala existenci dvojitosti tváře
Mladší o polovinu světového šílenství
s prázdnotou ve svém elektronickém srdci
s krutostí odposlouchávala davovou hysterii
.
.
.
Bůh nepřišel!
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: gallatea, Lipschowski, její alter ego, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)