Lázeňská
Vyjel pacoš do Libverdy
a žil tam na plný perdy
procedury bral vždy vážně
zbavily ho strachu bázně
vzal si s sebou nové šaty
denně chodil za děvčaty
na tanečky na zábavy
všechno v zájmu svého zdraví
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, 6thSun, excited
Komentáře (1)
Komentujících (1)