Ale no tak!

Ale no tak!

Anotace: Jseš si jistej, že takhle?

„Ale no tak!“ Řekl jsem,
když se snažil chytit
život za pačesy.
Klouzaly,
a proto je chtěl držet pevně.

„Takhle to přece nechceš.“
Jen pokývl hlavou.
„Ostatně přiznejme si,
že takhle barva bledne.“

Tolik chutí je v životě!
Ale zná jen kyselost
a hořkost.
Avšak doufat, že to
jednoduše změní?
Hloupost.

Lidé se potulují kolem.
Slastně usrkávají z pohárů,
který jemu zrezl...

„Neztrácej vůli a hledej
skrytého štěstí sémě!“

- Škoda jen, že žiješ i ve mně.
Autor Demedalex, 13.10.2007
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: Koskenkorva, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

drz se... nevzdavej to... stale verim, ze ten pohar neni jediny, kdyz jeden zrezne, ze to jeste neni konec...

25.11.2007 00:10:00 | Kláárchen...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel