Mívala jsem okno
plné čistých květů
... to je taková krása.
20.01.2008 19:03:00 | Ludmila Ježová
..hmm..sice odešlo..ale ten úžasně barevný podzim..
..také není marný..a pak..ta křehce bílá zima..
..jako tajné snění..možná..do pohádky ukryla..
..jisker sněžení..
13.10.2007 20:39:00 | isisleo
Podzim je krásný-když se nám vše daří-je ještě hezčí.
A poezie lásky se hodí do každého období i do zimy.
13.10.2007 19:59:00 | s.e.n
Asi je dobře,že máme celý rok - kdyby jsme byli jenom v létě,tak bysme s podzimem nepoznali,jak moc nám bude léto chybět...mám rád takovéhle básně.
13.10.2007 11:59:00 | STIMPRE