...co dělat když parohy korunujeme sami ty druhé? Jaká pomoc? Než objímat mísu? Ale to jen tak na okraj :o) LIP - lískový inovativní proutek...
17.11.2007 18:44:00 | Dvorní neznaboh Jeho Veličenstva
Teda máš ode mne tip, ale nejdřív jsem se šel podívat do zrcadla,jestli mi tam něco nepučí.
15.10.2007 23:49:00 | Psavec