Dědictví rodu
Dal jsi mi život nejcennější
Zahrnul jsi mě svou výchovou
V mých žilách proudí tvá krev
Byl´s svým pánem-stále šílenější
Matce všechno jsi vzal svou povahou
černou...udělal jsi pro ni rakev
Nechci být jako ty!
tyran s tváři lidskou
Chci lepší člověk být
Nepanovat své rodině
Nejsem domácí troskou
Nedokáži dětem sny rozbít
To nezmění se v hodině
Nechci být jako ty!
Ztloukám kříž a rakev černou
Otrava proudí mými žilami
Jako ty už starý jsem
Dětské oči hrůzou planou
Vzpomínáš na to, mami?
Ach otče!Jsem tvým obrazem
Jsem stejný jako ty!
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (0)