Fobie ze slibů...
Anotace: Nemůžeme si navzájem slibovat, že se budeme věčně milovat. Můžeme si však slíbit, že si na svou lásku dáme pozor.Karin Michaelisová
Fobie ze slibů
...sliby vše pokazí...
slibují oblibu
...v bílé si vyrazí...
V šedou se promění
...řežou a šeptají...
Bolesti setmění
...pláče se potají...
Do černě vpletené
...prý bílé kdysi...
změnami zmatené
...koušou jak krysy.
(...Slibuji?
...Slibuješ?
...Bojím se.)
Přečteno 327x
Tipy 10
Poslední tipující: Brbla80, Nias, Blázen? =), Angelon, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)