Probuďte slepce!
Anotace: A ať se nestydí za to, že vidí... (věnováno milé veselé ;-)
Andílku, netvoř si vrásky
pro trochu zničené lásky.
Však světem další putují,
možná se též marně litují...
...raději otevři oči
a snad Ti v náruč skočí...
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: Pišák
Komentáře (1)
Komentujících (1)