Černá..
Anotace: Děkujme za to že jsme...
Pergamenová černá náplň
s jednoduchou otázkou na štěstí.
Shoda náhod tomu chtěla,
shoda čísel, zvláštních neštěstí.
Černá je barva smuteční,
avšak nemá slitování,
může být také sváteční
pro každého je však k mání.
Krásu i černá vystihuje,
krásu, i mnohá úskalí,
slepci jsou k černé připoutáni
i když to asi nechtěli.
Proto mám sbírku vzdechů pro nikoho,
sbírku vzdechů pro Tebe.
Proto ráda sedím na konečné,
dívám se s DÍKY NA NEBE...
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: stupid genius, okapovaroura, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)