Proč? Duše
Anotace: Další ze sbírky básní, jen věčné ptaní
Sbírka:
Františkovi
Proč občas čas stojí?
Proč srdce všech se hloubky bojí?
Proč je zima bílá?
Proč sama ráda snídám?
Proč? - Slovo, snad otázka
Proč není vánoční pomlázka?
Proč láska neexistuje?
Proč už ani přátelství?
Proč hvězda širým nebem pluje?
Proč všanc dáváme duše svý?
Kdo z nás vyhraje anketu:
Nejvíc zoufalý?
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: Sinister, Já Esther Ruth
Komentáře (3)
Komentujících (3)