Sunny, ty jsi pozitivně laděný človíček a naivita pro mě není nadávka...to mě od tebe spíš mrzí to, co píšeš o mně, že jsem zapšklá a sedím u PC a čekám, co se šustne...tak to totiž není. Možná, že by ti víc prozradili ti co mně znají....Tatiana mě nezná a v tom co o mě šíří není pravdy ani za nehet. Je to šikovná manipulátorka...zkus s ní někdy nesouhlasit a poznáš to sama. Jinak jsem ráda, že jsi se podívala jak píšu a zamyslela se i nad tím, že k tolika pozitivním komentům mám stále nízká procenta ;-) ale mě to fakt nebere...vždyť vidíš, čtou mě stále titíž a ti už vědí, proč. Měj se hezky a až budu mít víc času( za týden žením syna) přečtu si tě taky...nějak jsem tě míjela...Měj se hezky. M.
01.06.2006 20:32:00 | no
Tak doufám, že se zadařilo.
Myslím, jak to šité dílo,
tak i titul za (před)jméno se přilepilo. :-)
20.05.2006 15:24:00 | Roko