Jdi
Jdi tam, kde jsou mé sny
dojdeš na místo, kde jsou zatažené závěsy
Nahlédni za ně
a skončíš na dně
Vstaň a rozhlédni se po okolí
ale pozor ať se nezalepíš smolí
Odlep se a očisti se
ať nejsi jako prase
Ohledni se, stojí za tebou
zahřívá ti nohy, které tě zebou
Opři se o plot a kochej se pohledem
je-li ti moc horko, zchlaď se ledem
Usínat se má potichu, abys nerušil
kdo to jen smutně tušil...
Přečteno 671x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
Komentáře (0)